Viser et enkelt resultat

 

 

Softube er et lille, entusiastisk og meget kompetent firma i Linköping, Sverige, som har specialiseret sig i digital emulering af gamle analoge apparater, først og fremmest guitarforstærkere. Her vil du sikkert straks indvende, at det er der da også mange andre, der kan prale med. Og det er da heller ikke forkert, men de her fyre har udviklet en ny teknologi, som lige rykker de virtuelle apparater et skridt nærmere originalerne.

 

 

Efter intense prøvelytninger er vi stolte af at kunne lancere Softube på det danske marked. Kom op på Hejrevej eller i Mejlgade, lyt og bliv overbevist! 

 

Softube baserer i hovedsagen deres teknologi på 3 elementer (som de vil fortælle om, altså – der er sikkert også en masse hokuspokus, som de holder hemmeligt):

  1. En meget gennemført modellering, hvor hver enkelt komponent – modstande, kondensatorer, rør etc. er beskrevet ned i mindste detalje, hvorefter deres virkning emuleres via en metode, som Softube har patent på. 
  2. En model – ligeledes patenteret – for ”nonlineariteten”, altså de individuelle afvigelser, i komponenterne 
  3. En metode til modellering af optagerummet, højttalerkabinettet og mikrofonen, som de minsandten også har patent på.

Alt dette blot for at forklare, at der er altså en grund til at Softube produkterne lyder så godt. Et lille hint: Mange kender TC Tube Tech, Abbey Road plug-ins eller masteringværktøjerne fra Brainworx – alle sammen meget vellydende plug-ins – med Softube teknologi ”indeni”.

Kr.1.036,00 Ex. moms
Vælg valuta her
DKK Dansk krone
EUR Euro