Native Instruments Maschine Studio - Black

-26%

Maschine Studio integreret hardware og software løsning til musikproduktion.
Det ultimative beats- og groove-produktionsværktøj for den professionelle producer der ønsker en fleksibel og tæt integreret løsning til beat og sang-produktion. Det er ikke underligt at Maschine efterhånden har udviklet sig til en standard og et fast værktøj for mange kendte artister verden over. Maschine indeholder et stort bibliotek af trommesæt, beats, oneshots, grooves, lyde og meget andet der kan give inspiration til kreativiteten. Maschine er også et oplagt valg for brugere af Native Instruments andre produkter og er tæt integreret i Komplete Ultimate, hvor man via Maschine hardwaren kan styre, browse og benytte det store udvalg af instrumenter og biblioteker. Men det er ikke bare forprogrammerede lyde og grooves der kan benyttes, med den intuitive sampelfuktion kan alt manipuleres eller importeres direkte, og kombinere dem med eksisterende lyde eller bygge op fra grunden, ligesom der selvfølgelig er mulighed for at benytte AU og VST-instrumenter og effekter direkte i Maschine software. De to store farve-display giver et got overblik over arrangementer, effekter og er perfekte til at browse efter lyde – Maschine understøtter selvfølgelig Native Instruments NKS-instrument standard.

Features
To store high-resolution farve display lader dig fokusere på MASCHINE frem for din computer og gør det muligt at producere uden brug af mus og tastatur. Her vises alt fra browser, plugins, editering af waveforms, sequencer/arrange, levels og mixer.
Skab rytmer, harmonier og melodier på sekunder med sublim sampling, slicing, time-stretch, sound Shaping og redigering.
Sonisk enestående tromme-synths til skræddersyede akustiske og elektroniske lyde - hurtigt og kraftfuldt tromme-design med on-the-fly automatisering.
Dedikerede edit sektion med knapper og jog-hjul gør det nemmere at browse, editere og arrangere
Level sektion med præcis visuel feedback
MASCHINE 2.0 software med masser forbedringer, nye features og hurtigere respons.
8 GB bibliotek af samplinger, one-shots, sliced lopps, samplede instrumenter, presets, patterns, drum kits og projekter - alt let tilgængeligt via den indbyggede tag-baserede browser
VST, AU og AAX format

Specifikationer
To store high-res farve display (480x272 pixel)
16 multifarvede pad´s med velocity og aftertouch
8 multi farvede gruppe knapper
Stort jog-hjul med LED indikator
8 endless drejeknapper
Volume knap
58 click knapper
LED meter
USB 2.0/3.0
1 x MIDI in. 3 x MIDI out
2 x fodpedal input
Kensington lock
15V 1.2 A strømforsyning (Inklusiv)
Dimensioner: 432 x 350 x 58,5 cm
Vægt: 3.2 kg

 

  • Kr 7.995,00
  • Kr 5.932,00
  • ex moms: Kr 4.745,60