Brauner

Da Dirk Brauner besluttede at lave sin første rør mikrofon i 1993 baseret på hans egne designs og koncepter, kunne han aldrig have forestillet sig, at det ville udvikle sig til den verdenskendte virksomhed det er i dag.

Fra et simpelt ønske om at skabe en mikrofon, der repræsenterede alt, hvad han ønskede i tonale kvaliteter og teknik, bestrabte han sig på at overgå, hvad andre havde opnået til dato. I dag er han utrolig stolt over, at så mange kunstnere, ingeniører og producenternes deler hans entusiasme og glæde. Han deler også denne glæde med et team af højt kvalificerede kolleger, som arbejder i deres stadigt voksende mikrofon fabrik, hvor de forfølger et enkelt mål, nemlig at konstruere de bedste mikrofoner muligt.

Med en selvstændig måling af støj under 11 dB A, og den højest mulige dynamikområde og følsomhed, har Brauner mikrofoner sat en ny benchmark i mikrofon teknologi.

I lidt mere end 10 år, har denne ubarmhjertige stræben efter perfektion gjort dem til en af ​​de førende tyske virksomheder i deres område internationalt.

Den tekniske perfektion og de klanglige æstetik gør at deres
produkter er unikke i denne form. De har sat nye standarder, som har ændret opfattelse af mikrofonen. Hvad der engang var en banal detalje, som kan reduceres til simple tekniske parametre, blev omdannet til et aktivt designelement i realiteten et stykke kunst, som er et værktøj for kunsten.
 

En mikrofon i sidste ende er lavet til er at være den første og vigtigste led i optagelsen kæden , brugt til at skabe indhold, der udfolder sig til lytteren med størst mulig effekt.

Samtidig er perfektionisme og en absolut sans for detaljer, hvad der virkelig tæller for at skabe mikrofoner, hvor de højeste kunstneriske og tekniske idealer bliver en; instrumenter, som desuden tjener til at gøre det unikke og originalitet lyden så mærkbar som muligt.

Derudover er Brauner mikrofoner især en repræsentant for "made in Tyskland" kvalitet og bæredygtig værdi. Derfor har de lagt særlig vægt på kun at bruge kendte tyske producenter, hvis kvalitet, de har haft tillid til i årevis, når det kommer til sourcing komponenter. Som et resultat heraf, er Brauners kunder sikret, at de altid kan stole på deres værktøj.

I de sjældne tilfælde af et problem, er Brauners kundeservice også kendt for at opfylde kunders høje krav. Kundetilfredshed er altid hurtigt og pålideligt opnået. Brauner mikrofoner er professionelle værktøjer, hvis tonale unikke er påberåbt af mange af de aller mest internationalt anerkendte kunstnere og fagfolk. Denne tillid inspirerer og motiverer Brauner. For at bevare denne tillid i fremtiden er det ikke bare Brauners personlige mål, men deres løfte til deres kunder. Et løfte, du som kunde altid vil være i stand til at måle Brauner på.


 

Der er ingen produkter at vise i denne kategori.