For at kunne købe Sibelius Academic versioner skal du opfylde Avids kriterier og betingelser, som du kan læse her. 

Dokumentation for at du opfylder kriterierne skal uploades efter at du har købt Sibelius og skal ikke sendes til Cyber Farm.
Sibelius Academic leveres i form af en Download Code, som skal indtastes på webadressen www.avid.com/downloadcard.
Herfra bliver du sendt videre til Identit-e, hvor godkendelsesprocessen foregår.

Identit-e Verification
Når du køber en Sibelius Academic udgave får du ikke licensen med det samme. Du skal først dokumentere, at du er berettiget til at købe produktet med Education rabat.
I praksis varetages systemet af firmaet identit-e.com, som godkender efter Avids retningslinjer.

  • Lærere/Undervisere: skal uploade en aktuel lønseddel fra skolen/institutionen plus foto-ID (kørekort eller lignende).
  • Studerende: skal uploade et gyldigt studiekort fra en ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse

Når godkendelsen foreligger efter 1-2 hverdage, får du tilsendt en ny kode fra indentit-e, som du kan bruge på avid.com. Du skal oprette en konto på avid.com eller logge ind på den, du allerede har. Når du indtaster koden fra Identit-e, bliver licensen og links til download lagt på din Avid konto, som du altid kan vende tilbage til, hvis du skal downloade programmet igen.

Hvor hurtigt får jeg adgang til at bruge programmet?
Du kan bruge Sibelius med det samme, hvis du downloader en prøveudgave (“trial version”), som du frit kan bruge i 30 dage.
Brug trial-udgaven mens du venter på at få programmet købt og licensen godkendt. Hver gang du starter trialudgaven, skal du trykke på “continue trial”, indtil du har modtaget dine licenskoder. De noder, du får lavet med trial-udgaven, kan bruges i den endelige udgave, og du behøver ikke downloade og installere Sibelius igen. Trial-udgaven og den fulde version er identiske, bortset fra at lydbilbioteket ikke er med i trialudgaven, så du skal downloade og installere Sibelius Sounds og andre ekstra programmer som PhotoScore Lite mm, når de er klar på din konto.

Kan jeg følge processen, mens jeg venter på svar fra identit-e?
Start med at checke spammappen i dit emailprogram, hvor der måske allerede ligger en email fra Identit-e. Men du kan også checke, hvor langt din sag er ved at følge disse instruktioner.

Flerbrugerlicenser
Skal du købe 5 eller flere licenser til en skole/institution, kan ovenstående procedure ikke følges, da licenserne skal forudregistreres i skolens navn. Ring på 70209099 eller mail til Cyber Farm og få information om aktuelle priser og muligheder.